Teoriutbildning

Utbildningen på Trafikskolan

Vi jobbar med den senaste pedagogiken som gör lektionerna mycket effektiva och erbjuder dig en professionell utbildning till ett bra pris och vi hoppas på att få hjälpa dig med ditt körkort. Vi har alltid de senast uppdaterade datatesterna/proven som du får tillgång till.

Vi på Trafikskolan är erfarna Utbildningsledare och kan ge dig en effektiv och rolig utbildning. Eftersom vi får fram många nya elever varje vecka som får sitt körkort, så kan vi erbjuda körtider till de som ska börja sin utbildning. Kontakta Trafikskolan för att beställa körtider.

Vi har mycket goda utbildningsresultat vid proven vid Vägverket beroende på elevernas goda kunskaper. Vi lär ut för livet och inte enbart för att klara ett körkortsprov. Detta har allt fler elever upptäckt och därför har och genomför många elever sin körkortsutbildning hos oss.
Våra välutbildade lärare kommer att göra allt för att du ska trivas. Vi tillhör STR, vilket betyder att du alltid får det senaste utbildningsmaterialet och en trygghet för en bra utbildning.

Genom åren har vi utbildat tusentals elever. Bara detta är ett betyg som är gott nog. Och allt detta till en rimlig kostnad.

Hur går det till?

Vi kan erbjuda Dig en modern, meningsfull utbildning med stöd av bl a datorer. Vi har alltid välbesökta teorilektioner, där olika trafikproblem diskuteras på storbild. Just nu är det många nya som börjat sin teoriutbildning. Vi ordnar plats för dig som vill vara med. Hör gärna av dig om du är intresserad så hjälper vi dig.

Du går först en lärarledd kurs på 5 kvällar hos oss och fortsätter därefter att plugga på egen hand, både hemma med hjälp av datortester på trafikskolan eller hemma  och som alltid är uppdaterad med de senaste nyheterna.

Har du dyslexi, (Läs och skrivsvårigheter) har vi utbildad lärare för detta. Tveka inte om du vill ha extra hjälp med teorin. Vi har också den lättlästa läroboken som kan förenkla inlärningen. Du kan även få frågorna upplästa i våra datorprogram. Säg bara till, så ordnar vi detta!

Du kan gå in på webben och på trafikverket.se och där se hur ett teoriprov på Trafilverket är upplagt. Du kan där göra ett demotest för att se hur det går till. Har du varit med på lektionerna på Trafikskolan, så kommer säkert allt att gå bra. Våra datatester du får skriva är liknade det som du får på ditt kunskapsprov på Vägverket.

nyavagmarken

Vet du vad de nya märkena betyder?

Vi har teorilektioner på måndagar kl. 17.00 - 19.00 i Vadstena